Automaattivaihteistojen öljynvaihto ja paljon muuta korjaamostamme Kajaanissa

Ota yhteyttä auton korjauksista

Kama Autokorjaamo Kajaanissa on palvellut asiakkaita jo vuodesta 2012 lähtien. Korjaamme ja huollamme kaikki autot, merkistä ja mallista riippumatta. Erikoisosaamisemme on automaattivaihteistojen öljynvaihdossa, jakopäähihnojen- ja ketjujen vaihdossa.

Saat kauttamme myös Volvo-, Mersu-, BMW-, Skoda-, Audi- ja VW-alkuperäisosat. Korjaamomme tunnetaan erityisesti nopeasta ja ystävällisestä palvelusta. Palvelemme yhtä lailla yksityisiä kuin yrityksiäkin. Ota yhteyttä ystävällisiin ammattilaisiimme ja saatat saada autosi korjattavaksi jo seuraavana päivänä!

Me korjaamme

Tässä on luettelo muutamista palveluista, joita korjaamomme tekee toistuvasti:

  • katsastustarkistukset ja -korjaukset

  • moottorikorjaukset ja -vaihdot sekä kansiremontit

  • ruostehitsaukset

  • pyöränlaakerien, iskunvaimentimien ja pakoputkien vaihto ja korjaus

  • Moottoripyörien kausihuollot

  • moottorin alustan, rungon ja tukivarsien vaihdot ja korjaukset.

Mikäli juuri sinun tarvitsemaasi korjauspalvelua ei ole lueteltuna yllä olevassa listassa, ota silti rohkeasti yhteyttä. Meille tärkeintä on tyytyväinen asiakas ja toimiva auto, joten palvelemme jokaista parhaamme mukaan!

Tutustu myös huoltopalveluihimme

Meiltä korjauspalvelut kilpailukykyiseen hintaan

Monissa autokorjaamoissa saatat joutua jonoon useaksi päiväksi, ellei jopa viikoiksi. Kun pitkän jonotuksen jälkeen pääset viemään autosi tarkastettavaksi, odotat vielä hinta-arviota. Me pystymme usein heti korjaamolle saapuessasi vilkaisemaan autoasi ja antamaan luotettavan hinta-arvion tarvittavista huolloista sekä korjauksista varaosineen. Arvion perusteella tarjoamme sinulle aikaa korjaukseen lyhyellä odotusajalla. Monesti pystymme palvelemaan sinua ja huoltamaan autosi jo parin päivän sisällä.

Yhteystiedot

Nykyaikainen laitteisto

Tekniikka kehittyy autoalalla hurjaa vauhtia. Me Kama Autokorjaamolla pidämme huolen siitä, että laitteistomme ja työvälineemme sekä oma tietotaitomme pysyvät ajantasaisina. Siten voimme taata sinulle parhaat mahdolliset korjaukset ja toimia mahdollisimman tehokkaasti työn vaativuudesta riippumatta.

Katso kuvia korjaamostamme
Ota yhteyttä autokorjaamoon -kuvake

Ota yhteyttä korjaamoomme Kajaanissa ja varaa aika esimerkiksi automaattivaihteiston öljynvaihtoon!

Tavoita meidät täältä