Autohuollot lyhyellä varoitusajalla Kajaanissa

Ota yhteyttä huoltoon

Kama Autokorjaamo on täyden palvelun autohuoltamo Kajaanissa. Me toteutamme autohuollot kaikille merkeille ja malleille lyhyelläkin varoitusajalla. Meillä on vankka kokemus kattavasti kaikenlaisista autohuolloista, mutta automaattivaihteistojen öljynvaihto on ydinosaamistamme.

Tarjoamme yritysten sekä yksityisten asiakkaiden ajoneuvoille määräaikaishuoltoa, johon sisältyy muun muassa jarruhuolto, öljynvaihto, vikakoodien luku ja nollaus sekä ilmastointihuolto. Sijaisauton hinta on meillä 50 €/vrk. Ota yhteyttä ystävälliseen huoltoon ja varaa aikasi!

Huollot vankalla osaamisella ja ystävällisellä palvelulla

Kama Autokorjaamo tarjoaa laadukkaat huollot ystävällisellä palvelulla Kajaanissa. Korjaamomme on palvellut jo vuodesta 2012 lähtien. 

Kun määräaikaishuollon aika lähestyy, valitse autohuollon tekijäksi Kama! Onko huoltosi jo myöhässä? Ei hätää, sillä saat meiltä palvelua jonottamatta. 

 

Panostamme huoltojen nopeuden ja laadun lisäksi ystävälliseen palveluun. Mukava palvelu alkaa siitä hetkestä, kun otat ensimmäisen kerran yhteyttä ja jatkuu aina siihen asti, kun haet huolletun autosi pihastamme!


Teemme kaikki työt perusteellisesti ja huolellisesti alusta loppuun saakka. Hoidamme jokaisen työn niin, kuin se olisi tärkein tilauksemme koskaan. Tämä näkyykin tyytyväisissä asiakkaissa sekä positiivissa arvosteluissamme. Moni asiakas onkin valinnut meidät säännölliseksi huoltamokseen.

Monipuoliset huollot

Meillä on pitkä kokemus muun muassa seuraavista huolloista:

  • automaattivaihteistojen öljynvaihdot

  • muut öljynvaihdot

  • jakopääremontit ja -huollot

  • jarruhuollot

  • lohkolämmittimet

  • vikakoodien luku ja nollaus

  • sähkö- ja hybridiautojen huollot.

Mikäli tarvitsemaasi palvelua ei ole lueteltu yllä, ota siitä huolimatta rohkeasti yhteyttä. Pyrimme palvelemaan jokaista asiakasta! Meiltä saat merkinnät myös sähköisiin huoltokirjoihin.

Ilmastointihuollot keväthintaan

Kevät on täällä ja ilmojen lämmetessä auton ilmastointi joutuu ahkerammin töihin. Tarjoamme nyt kevättarjouksena ilmastointihuollot edullisesti alkaen 59 €. Varaa aika ilmastointihuoltoon ja varmista raikas ja viileä auto myös kesän koittaessa!

Tutustu myös korjaamopuoleen
Yhteydenotto-ikoni

Ota yhteyttä Kama Autokorjaamoon Kajaanissa ja varaa aika autohuoltoon!

Tavoitat meidät täältä